Privatlivspolitik

Nye krav for behandling af persondata

Fotografi by Markvig imødekommer nye krav jvf. Eu persondata forordning med ikrafttræden 25 Maj 2018.

Dette sikrer korrekt behandling af dine personlige oplysninger samt din ret til få indsigt i gemte informationer, redigere disse eller forlange oplysninger slettet.

(Links til datatilsynets vejledninger og dine rettigheder nederst i højre side af denne side)

Personlige oplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål :

  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events
  • Indsamling og evaluering af brugeranmeldelser
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

Fotografi by Markvig håndterer følgende personlige oplysninger.

Kundeforhold privat og tilbud: Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, købshistorik.

Erhvervskunder og tilbud: Firmanavn. cvr, kontaktperson, adresse, telefonnummer og mailadresse, købshistorik.

Fotografi by Markvig modtager og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger.

Sådan bruges dine oplysninger

Fotografi by Markvig og godkendte leverandører, bruger udelukkende dine informationer til at håndtere dine ønsker om tilbud, udførelse af opgaver og fakturering af udført arbejde.

Fotografi by Markvig videregiver aldrig information til uvedkommende 3 part uden dit udtrykkelige, skriftlige samtykke.

Fotografi by Markvig behandler og opbevarer data sikkert og privat ved tjenester nødvendige for håndtering af forholdet. Alle tjenester fungerer som databehandlere for Fotografi by Markvig og har underskrevet databehandleraftale jvf. Eu dataforordning (GDPR)

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig eller din virksomhed uden, at du afgiver dit samtykke først.

Fotografi by Markvig fører statistik over, hvilke områder af hjemmesiden vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af hjemmesiden. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.fotografibymarkvig.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre hjemmesiden. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine informationer til tredjepart.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her

Dine rettigheder

Fotografi by Markvig er forpligtet til at indsamle, håndtere og slette oplysninger ansvarligt og sikkert.

Enhver behandling af personoplysninger bygger på dit samtykke og accept.

Du har ret til at forlange indsigt, få korrigeret urigtige oplysninger, begrænse, redigere samt forlange alle oplysninger slettet.

Indsigt*. (dataportabilitet) Du har ret til fuld indsigt i maskinlæsbart format.

Korrektion*. Du har ret til at få ændret de gemte personlige oplysninger.

Begrænsning og redigering*. Du har ret til at redigere eller få begrænset gemte oplysninger til et absolut minimum for håndtering af kundeforhold, jobsøgninger m.f.

Sletning**. Du har ret til at anmode om sletning af alle personlige oplysninger.

Du har ret til at indgive klage over Fotografi by Markvig håndtering af dine personlige oplysninger til data tilsynsmyndighed. Eksempelvis Datatilsynet. (link på denne side.)

Du kan anvende din ret til sletning af personlige oplysninger ved eksempelvis afmelding af elektronisk markedsføring som nyhedsbrev. Ved at benytte linket fra seneste nyhedsbrev.

Der kan være begrænsninger i retten til at få slettet personoplysninger såsom uafsluttede aftaler. ubetalte faktura, regnskabsloven eller anden relevant årsag til fortsat at gemme personlige oplysninger.

Ved uenighed om retten til at gemme oplysninger kan indsigelser sendes på mail til info@bymarkvig.dk som vil fremsende vejledninger for henvendelse til data tilsynsmyndighed.

* Fotografi by Markvig stiller sig gratis, til rådighed til En (1) henvendelse vedrørende indsigt, korrektion, begrænsning og redigering inden for sammenhængende 90 dage eller såfremt der er ændringer af oplysninger der vedrører udførelse af aftalte opgaver. Henvendelser ud over dette kan medfører gebyr for behandling af din anmodning.

**Anmodning om sletning af samtlige oplysninger medfører annullering af eventuelt kundeforhold.

Fotografi by Markvig forbeholder sig ret til at foretage justeringer og formålstjenstlige ændringer som annonceres via mail og hjemmeside.

Data ansvarlig i Fotografi by Markvig

Hallur Markvig
Møllehaven 12 A, indgang B
4040 Jyllinge

E-mail: info@bymarkvig.dk
Tlf: 8877 5760

Fotografi by Markvig har databehandleraftaler med følgende:

Hjemmeside host: SiteGround
SiteGround Spain S.L., C/ Serrano 1, 5º, 28001 Madrid

Mail og dokumenter: Google (g-suite)
Google LLC. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain view, CA 94043 USA

Nyhedsbrev: Mailchimp
The Rocket Science Group, LLC 675 Ponce de Leon Ave NE Suite, 5000 Atlanta, GA 30308 USA

Relevante links

Om persondatabeskyttelse
Ofte stillede spørgsmål
Klage til datatilsynet